Om je beter van dienst te zijn maken wij gebruik van cookies. Lees ons privacybeleid - sluiten
Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) vergelijken en gratis vrijblijvende offertes aanvragen.
Vragen? 020 34 60 768 (ma-vr 10u-15.30u)

REAAL

Ondernemers AOV

Met een individuele REAAL Ondernemers AOV bent u verzekerd tegen de derving van inkomen ten gevolge van medisch vastgestelde arbeidsongeschiktheid door ziekte of ongeval. Er dient dus in directe relatie met de ziekte of het ongeval, een objectief medisch vast te stellen stoornis te bestaan, waardoor u beperkt wordt in de beroepsbezigheden.

Een ongeluk kan grote gevolgen hebben. Maar ook door ziekte kunt u langdurig arbeidsongeschikt worden. U loopt dan grote financiële risico’s. Daarom is het verstandig om zelf maatregelen te nemen met de REAAL Ondernemers AOV. Zodat u bij arbeidsongeschiktheid door ziekte of een ongeval verzekerd blijft van de levensstandaard waaraan u gewend bent. Naast het verzekerd zijn tegen arbeidsongeschiktheid door toedoen van een ziekte of ongeval, profiteert u ook van alle extra voorwaarden die REAAL haar verzekerden aanbiedt.

Extra’s van de Ondernemers AOV

  • Onderhoudsregeling om uw polis actueel te houden
  • REAAL Lijfwacht
  • Premievrijstelling bij arbeidsongeschiktheid
  • Laatste jaar geheel premievrij
  • Uitgebreid reïntegratie pakket
  • Zwangerschapsregeling
  • Uitkering bij overlijden partner of kind
  • Uitkering bij adoptie
  • No-claim korting
  • Instapkorting

UNIM AOV

De REAAL UNIM AOV bieden u een complete dekking tegen een scherpe premie. REAAL voert de REAAL UNIM AOV bijna 30 jaar en heeft daardoor uitgebreide kennis en ervaring met de doelgroepen voor dit product: medische, para medische en financieel, economisch en juridische beroepsbeoefenaren.

Met een individuele REAAL UNIM AOV bent u verzekerd tegen de derving van inkomen ten gevolge van medisch vastgestelde arbeidsongeschiktheid door ziekte of ongeval. Er dient dus in directe relatie met de ziekte of het ongeval, een objectief medisch vast te stellen stoornis te bestaan, waardoor u beperkt wordt in uw beroepsbezigheden.

REAAL UNIM AOV werkt met een dagbedrag
De REAAL UNIM AOV werkt met een dagbedrag. U verzekert zich niet op basis van een jaarbedrag maar op basis van een dagbedrag. Bij de acceptatie wordt secuur gekeken of het dagbedrag overeenkomt met het te verzekeren inkomen. Voor een optimale inkomenszekerheid is het van belang dat het te verzekeren dagbedrag nauwkeurig aansluit bij uw inkomen. Wanneer u de verzekering eenmaal heeft afgesloten, dan zorgt de ingebouwde indexregeling ervoor dat de verzekerde dagbedragen waardevast blijven en haar koopkracht behouden. Jaarlijks worden ze namelijk aangepast met het CBS-loonindexcijfer.

Om uw dagbedrag te berekenen dient u het verzekerd bedrag te delen door 365 dagen.

Over REAAL

REAAL is een gerenommeerde verzekeraar die een goede positionering heeft in de verzekeringswereld. De Arbeidsongeschiktheidsverzekering van REAAL kent vele varianten die uitgebreid gedocumenteerd zijn.