Om je beter van dienst te zijn maken wij gebruik van cookies. Lees ons privacybeleid - sluiten
Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) vergelijken en gratis vrijblijvende offertes aanvragen.
Vragen? 020 34 60 768 (ma-vr 10u-15.30u)

Dienstenwijzer

Na vergelijking staat u op het punt uw verzekering online af te sluiten of een offerte aan te vragen. Een goede beslissing. U kunt er zeker van zijn dat uw verzekeringen bij ons in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Informatie over onze dienstverlening
Op grond van de Wet op het financieel toezicht (Wft) zijn wij verplicht u voorafgaand aan de totstandkoming van een financiële overeenkomst onderstaande informatie te verstrekken.

Handelsnaam
Datishetverschil.nl is een handelsnaam van Comoditas B.V.

Andere handelsnamen van Comoditas B.V. zijn: www.geencentteveel.nl.

Naam en adres
Onze gegevens luiden: Comoditas B.V., www.datishetverschil.nl, Overtoom 62, 1054 HL Amsterdam

Comoditas B.V. is geregistreerd bij:

  • De Autoriteit Financiële Markten (AFM) onder nummer: 12012535
  • De Kamer van Koophandel onder nummer: 32092536
  • De Stichting Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) onder nummer: 300.008506

Aard van dienstverlening
Comoditas heeft vergunningen om te bemiddelen in:

Particuliere schadeverzekeringen
U kunt bij ons schadeverzekeringen vergelijken en afsluiten. De schadeverzekeringen die wij aanbieden zijn: auto- , bromfiets-, scooter-, motor-, bruiloft-, caravan-, fiets- en inboedelverzekering. Voor de meeste verzekeringen treden wij op als intermediair en verzorgen wij de polis voor u. Tijdens de looptijd van de polis kunt u bij ons terecht voor vragen, wijzigingen en schademeldingen.

Inkomens- en levensverzekeringen
U kunt bij ons terecht voor het vergelijken, het aanvragen van offertes en het afsluiten van inkomensverzekeringen, overlijdensrisicoverzekeringen en woonlastenverzekringen. Voor deze verzekeringen treden wij op als intermediair en verzorgen wij de offerte en polis voor u. Tijdens de looptijd van de polis kunt u bij ons terecht voor vragen en wijzigingen.

Voor alle overige producten (waaronder, maar niet alleen, pensioen, lijfrente, leningen en bedrijfsverzekeringen) brengen wij u in contact met een vergunninghoudende financiële dienstverlener.

Volledig onafhankelijk
Wij zijn een volledig zelfstandige onderneming. Geen enkele bank of verzekeraar heeft stemrecht of een aandeel in ons kapitaal.

Uitgebreide vergelijking van producten van aanbieders en online afsluiten
Op www.datishetverschil.nl en www.geencentteveel.nl kunnen consumenten premies en voorwaarden van verzekeringen en maatschappijen online vergelijken. Door middel van onze premie- en productvergelijking kunnen consumenten op basis van criteria die ze zelf belangrijk vinden online offertes aanvragen en/of verzekeringen afsluiten.

Wij laten in onze vergelijkingen niet alleen de verzekeringen van een aantal specifieke verzekeraars zien, maar streven ernaar om een zo compleet mogelijk overzicht te geven.

Geen advies maar excution only
Als u een vergelijking maakt van onze schade-, inkomensverzekeringen, hypotheken en levensverzekeringen, dan kunt u de uitkomst van de vergelijking niet opvatten als een persoonlijk advies. Daarvoor zijn meer gegevens van u nodig.

Op onze website kun u binnen enkele minuten een online offerte samenstellen. Deze online offertes vallen voor schadeverzekeringen, inkomensverzekeringen, overlijdensrisicoverzekeringen, direct ingaande lijfrenteverzekeringen en uitvaartverzekeringen wettelijk onder de noemer “geen voorafgaand advies”. Wilt u maatwerk advies, specifiek voor uw persoonlijk situatie, dan kunt u het beste een onafhankelijk adviseur zoeken.

Twijfelt u over dekking, voorwaarden of iets anders, neem dan gerust contact met ons op, wij zijn u graag van dienst. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor enige schade die u ondervindt door de door u gemaakte keuzes bij het afsluiten van een verzekering.

“Niet tevreden” garantie
Na het afsluiten van de verzekering wordt de polis voor u opgemaakt en krijgt u de polis toegestuurd. Vanaf het moment dat u de polis thuis ontvangt, heeft u 14 dagen polisbedenktijd voor schadeverzekeringen en 30 dagen polisbedenktijd voor levensverzekeringen. Gedurende deze bedenktijd heeft u het recht om de verzekering zonder kosten en zonder opgaaf van redenen schriftelijk op te zeggen.
U dient de verzekering op te zeggen door middel van een schriftelijk verzoek hiertoe, voorzien van de originele polisstukken.

Wijze van belonen
Wij rekenen geen kosten voor het vergelijken en afsluiten. Wij zetten graag voor u alle producten per productgroep op een rij. Bij de offerte ontvangt welke vergoeding u per afgesloten polis betaalt.

Hoe komt wij aan de tarieven?
Voor de meeste producten bouwen wij zelf onze vergelijkingen op basis van gegevens die door de maatschappijen worden vrijgegeven. Wij houden de kwaliteit en betrouwbaarheid continue in de gaten maar wij geven geen garantie op premies vanwege programmeerfouten, of onjuist verstrekte gegevens.

Klachten
Uiteraard doen wij ons best u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Indien u echter niet tevreden bent, vragen wij u dit ons direct te laten weten. Wij zullen ons uiterste best doen om uw klacht zo snel mogelijk te verhelpen.

Mocht u menen dat wij niet adequaat op uw klacht hebben gereageerd, dan kunt u zich wenden tot:
Stichting Klachteninstituut Financiële Dienstverlening Postadres (Kifid)
Postbus 93257, 2509 AG Den Haag

Tot slot
Wij zijn u graag van dienst met het beantwoorden van uw vragen en het verwerken van mutaties.
Uw opdrachten worden snel behandeld.