Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) vergelijken en gratis vrijblijvende offertes aanvragen.
Vragen? 020 34 60 768 (ma-vr 10u-15.30u)

Movir

De Langlopende verzekering is de basisverzekering voor medische en zakelijke professionals met een eigen praktijk/onderneming en biedt dekking tot maximaal 80% van uw inkomen. Deze verzekering biedt u de zekerheid dat uw inkomen tijdens arbeidsongeschiktheid op niveau blijft.

Eigenschappen van de Langlopende verzekering:

 • verzekerd tot max € 550,- per dag (wij keren 365 dagen per jaar uit)
 • Zuiver beroepscriterium (uw eigen beroep staat centraal bij beoordeling AO en re-integratie)
 • geen inkomenscorrectie (wij toetsen niet op neveninkomsten)
 • Uitstekende zwangerschapsregeling
 • Tot vijf jaar Starterskorting
 • premievrijstelling na 1 jaar arbeidsongeschiktheid en in het laatste verzekeringsjaar

Daarnaast hebt u toegang tot de uitgebreide preventie en re-integratiemogelijkheden van Movir en krijgt u een persoonlijke Elestia-card. Daarmee kunt u kosteloos gebruikmaken van de externe coaching & counseling van Elestia.

Zo sluit u een aov van Movir af via Datishetverschil.nl

U treft Movir niet in onze vergelijking van de Arbeidsongeschiktheidsverzekering aan. De reden hiervoor is dat Movir u uitsluitend verzekert als er voorafgaand een goede vergelijking en advies door een adviseur heeft plaatsgevonden.

Een goede vergelijking biedt Datishetverschil.nl u aan, het advies loopt via onze partners Your Financials.

Interesse in een een aov via Movir? Neem dan gerust contact met ons op via 020 34 60 768 of surf naar de pagina van Your Financials en laat uw gegevens achter voor een persoonlijk advies.

Over MOVIR

Een échte specialist in arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, dat is Movir. Al meer dan 100 jaar verzekert zij uitsluitend hoogopgeleide medische en zakelijke professionals.

Movir onderscheidt zich door haar specialisme, waardoor zij enorme veel kennis en expertise heeft. Niet alleen over het verzekeringsproduct, maar vooral ook op het gebied van preventie en re-integratie van arbeidsongeschiktheid.

Redenen om voor Movir te kiezen:

 • Zuiver beroepscriterium, ook wel beroepsarbeidsongeschiktheid genoemd (uw eigen beroep staat centraal bij beoordeling AO en re-integratie)
 • Geen inkomenscorrectie (zij toetsen niet op neveninkomsten)
 • Excellente preventie en re-integratie (méér dan alleen verzekeren)
 • Uitstekende zwangerschapsregeling (zonder wachttijd)
 • Tot 5 jaar starterskorting

Movir wordt al jaren zeer goed beoordeeld door zowel haar verzekerden als het onafhankelijk advieskanaal. In 2011 is Movir door het intermediair opnieuw uitgeroepen tot “Beste inkomensverzekeraar”. Bovendien biedt Movir premiekorting en andere voordelen via verschillende beroepsorganisaties.