Om je beter van dienst te zijn maken wij gebruik van cookies. Lees ons privacybeleid - sluiten
Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) vergelijken en gratis vrijblijvende offertes aanvragen.
Vragen? 020 34 60 768 (ma-vr 10u-15.30u)

Generali

AOV Exact

De AOV Exact van Generali is één van de meest omvangrijke en gespecialiseerde verzekering die Generali in haar AOV assortiment aanbiedt. U bent verzekerd van een uiterst complete dekking. Overigens maakt u met de AOV Exact aanspraak op alle relevante voorwaarden die Generali haar klanten te bieden heeft.

AOV Exact keert uit bij arbeidsongeschiktheid. Op het moment van arbeidsongeschiktheid is inkomensverlies geen voorwaarde voor wel of niet uitkeren. Bovendien corrigeert Generali ook de uitkering niet op basis van het daadwerkelijk verdiende inkomen. Generali controleert regelmatig of uw verzekerd bedrag nog overeenkomt met 80% van uw gemiddelde inkomen. Maar doet dit niet op moment dat u arbeidsongeschikt bent. Met de AOV Exact weet u exact waar u aan toe bent als u onverhoopt arbeidsongeschikt raakt.

U bent met de AOV Exact van Generali verzekerd voor alle ziekten die leiden tot arbeidsongeschiktheid en arbeidsongeschiktheid ontstaan door een ongeval. Ook profiteert u van alle extra’s die Generali aanbiedt.

AOV Extra

Met de AOV Extra van Generali bent u verzekerd van de meest complete dekking die Generali te bieden heeft op het gebied van een arbeidsongeschiktheidsverzekering. U bent in ieder geval gedekt tegen ziektes en a.o. door ongeval, maar daarnaast profiteert u ook van alle extra’s die exclusief door Generali worden aangeboden.

U bent met de AOV Extra van Generali verzekerd tegen alle ziekten en tegen arbeidsongeschiktheid door een ongeval. Ook profiteert u van alle extra’s die Generali aanbiedt.

AOV

Met de AOV variant wilt Generali zorgdragen dat u een periodieke uitkering bij inkomensverlies door arbeidsongeschiktheid ontvangt. Daarnaast is het bieden van begeleiding bij preventie en re-integratie zeer belangrijk.

U bent met de AOV van Generali gedekt tegen alle ziekten en tegen arbeidsongeschiktheid door een ongeval. Ook profiteert u van een aantal Generali extra’s die u verder op deze pagina kunt bezichtigen.

Over Generali

Wanneer u zich fit en gezond voelt, dan staat u er niet bij stil dat u ziek kunt worden of dat u door een ongeval niet meer in staat bent om te werken. Maar stel dat u wél iets overkomt, dan kan dit grote gevolgen voor uw inkomen hebben. Er is voor u, behalve de bijstand, geen vangnet bij arbeidsongeschiktheid geregeld. Wanneer u arbeidsongeschikt raakt , moet u dus zorgen voor een voorziening die ervoor zorgt dat uw inkomen op peil blijft. De Generali arbeidsongeschiktheidsverzekeringen bieden u die inkomenszekerheid.

Het belang van een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) is duidelijk. Veel ondernemers zien de premie echter als belemmering om daadwerkelijk een dergelijke verzekering af te sluiten. Ook zijn er ondernemers die geen behoefte hebben aan een volwaardige AOV. Met Generali kunt u uw AOV zo samenstellen dat deze altijd binnen uw budget past en aansluit bij uw wensen.