Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) vergelijken en gratis vrijblijvende offertes aanvragen.
Vragen? 020 34 60 768 (ma-vr 10u-15.30u)

Delta Lloyd

De wettelijke voorzieningen bij arbeidsongeschiktheid zijn na het verdwijnen van de WAZ minimaal. Als zelfstandig ondernemers door ziekte of een ongeval niet (meer) kunnen werken, heeft dit grote financiële gevolgen. Het inkomen daalt (tot bijstandsniveau) en de continuïteit van het bedrijf komt in gevaar.

Dit overkomt jaarlijks maar liefst 1 op de 10 ondernemers. Het is voor uw klant dus geen overbodige luxe om een goede inkomensbescherming bij arbeidsongeschiktheid te regelen. De individuele Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor zelfstandig ondernemers van Delta Lloyd zorgt bij arbeidsongeschiktheid in het eigen beroep voor een maandelijkse uitkering.

De individuele arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) voor zelfstandig ondernemers geeft bij arbeidsongeschiktheid voor het eigen beroep een maandelijkse uitkering.

Over Delta Lloyd Verzekeringen

Delta Lloyd Verzekeringen denkt na over het heden én de toekomst van mensen. De kennis die we daardoor hebben opgebouwd, gebruiken wij om onze producten en diensten zo goed mogelijk op uw wensen af te stemmen.

Het label Delta Lloyd staat voor een breed en veelzijdig concern. Onze financiële dienstverlening varieert van spaarproducten tot complexe verzekeringen en financiële planning.

Onder het label Delta Lloyd vallen de divisies Delta Lloyd Asset Management, Delta Lloyd Bank, Delta Lloyd Vastgoed en Delta Lloyd Verzekeringen. Via deze divisies wordt een gevarieerde klantengroep bediend.