Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) vergelijken en gratis vrijblijvende offertes aanvragen.
Vragen? 020 34 60 768 (ma-vr 10u-15.30u)

a.s.r.

De arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) van a.s.r. biedt u de meest complete dekking die deze verzekeraar op het gebied van de AOV te bieden heeft. U bent verzekerd tegen arbeidsongeschiktheid door toedoen van ziekte en ongevallen. Bovendien profiteert u van alle extra’s die a.s.r. haar klanten aanbiedt.

2 kortingsvarianten van de AOV bij a.s.r.:

AOV – Aanvangskorting
Bij de AOV – Aanvangskorting ontvangt u over de eerste 3 jaar een korting. Deze korting is 40% in het eerste jaar, 30% in het tweede jaar en 20% in het derde jaar.

AOV – Doorlopende korting
Bij de AOV – Doorlopende korting ontvangt u vanaf het eerste jaar tot het einde van uw AOV-contract een korting van 7,5% per jaar.

Als u een startende ondernemer bent, dus als uw bedrijf niet langer dan 3 jaar bestaat en u bent jonger dan 35 jaar. Ontvangt u over de eerste 3 jaar een korting van 17,5% per jaar. Vanaf het vierde jaar tot het einde van uw AOV-contract ontvangt u een korting van 7,5% per jaar.

Waarom je voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering bij a.s.r. kiest

De AOV’s van a.s.r. onderscheiden zich door:

 • Special preventieprogramma en ondernemersprofiel;
 • Een eigen accountteam voor de tussenpersoon. Optimale service voor de klant;
 • De meest concurrerende premies van de markt.

Snelheid van afwikkeling van aanvragen en wijzigingen

 • Aanvragen worden binnen 7 dagen afgehandeld;
 • Wijzigingen of informatieverzoeken op een bestaande verzekering worden binnen 4 weken afgehandeld;

Over a.s.r.

a.s.r. staat bekend om haar arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Op dit gebied biedt a.s.r. producten aan met veel mogelijkheden voor de zelfstandige ondernemer.

Waarom u voor a.s.r. kiest

 • Marktleider en specialist in de markt van inkomensverzekeringen
 • Jarenlange ervaring in de markt van inkomensverzekeringen
 • Expertise in eigen huis: Alle expertise onder 1 dak (o.a. arbeidsdeskundigen, re-integratieadviseurs, medisch adviseurs). Hierdoor kan er bij arbeidsongeschiktheid snel geschakeld worden. Met name de eigen arbeidsdeskundige dienst is uniek t.o.v. andere verzekeringsmaatschappijen. Verzekerden hebben recht op arbeidsdeskundige hulp. Daarnaast heeft a.s.r. een enorm groot re-integratienetwerk.
 • a.s.r. doet er alles aan om u weer zo snel mogelijk bovenop te helpen. Het lukt a.s.r. om 90% van de ondernemers binnen 1 jaar weer terug te krijgen in hun eigen bedrijf.
 • Preventieprogramma met diensten afgestemd op uw gezondheid/beroep met oa Stresspreventie, training Houding en Beweging en onderzoek naar risico op diabetes II en hart- en vaatziekten
 • Vlotte claimbehandeling, verzekerden krijgen na een ziekmelding binnen 6 dagen bericht over de AOV Uitkering.