Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) vergelijken en gratis vrijblijvende offertes aanvragen.
Vragen? 020 34 60 768 (ma-vr 10u-15.30u)

Avéro Achmea

Inkomen Continu Compleet
Inkomen Continu Compleet is de arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) van Avéro Achmea. Met Inkomen Continu Compleet biedt Avéro Achmea u een complete en flexibele dekking tegen arbeidsongeschiktheid, maar dan wel een die meer doet dan het afdekken van het inkomensrisico. Ze helpen u om ook arbeidsongeschiktheid te voorkomen en als het toch zover komt, ondersteunen ze u bij de re-integratie.

Inkomen Continu Compact
Inkomen Continu Compact is de arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) van Avéro Achmea. Het is een eenvoudig en scherp geprijsd product, dat snel af te sluiten is, maar wel met een volledige dekking als u arbeidsongeschikt raakt. In vergelijking met Inkomen Continu Compleet worden enkele aanvullende dekkingen en extra’s niet aangeboden waardoor er een voordeliger premie aangeboden kan worden.

Over Avéro Achmea

Bij Avéro Achmea kunt u vrijwel alle verzekeringen afsluiten die u nodig hebt: van zorgverzekeringen tot en met schadeverzekeringen, maar ook voor uw levensverzekering, pensioen, beleggingen en hypotheek hebben wij prima oplossingen. Om u optimaal van dienst te zijn, werkt Avéro Achmea nauw samen met onafhankelijke adviseurs in verzekeringen en bancaire diensten.

Avéro Achmea maakt onderdeel uit van Achmea, waardoor onze toch al solide basis nog breder is. Dit is van grote betekenis voor de voortdurende ontwikkeling van verzekeringen, die elke keer weer aangepast worden in verband met alle wettelijke veranderingen in Nederland.

Achmea telt vele bekende werkmaatschappijen en is met meer dan 20.000 medewerkers een van de grootste financiële dienstverleners in Nederland. Wij kunnen terugvallen op de grote bronnen van kennis, ervaring, slagkracht, creativiteit en faciliteiten die binnen Achmea aanwezig zijn. U en de met ons samenwerkende adviseurs profiteren hier rechtstreeks van mee.

Avéro Achmea is een handelsnaam van Achmea Schadeverzekeringen N.V., gevestigd te Apeldoorn, ingeschreven bij de AFM onder nummer 12000606