Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) vergelijken en gratis vrijblijvende offertes aanvragen.
Vragen? 020 34 60 768 (ma-vr 10u-15.30u)

Allianz

Met de Allianz Arbeidsongeschiktheidsverzekering bent u uitgebreid verzekerd met zo min mogelijk risico. De Allianz Arbeidsongeschiktheidsverzekering biedt een uitkering bij inkomensachteruitgang door arbeidsongeschiktheid als gevolg van ziekte of een ongeval.

Bij de Allianz Arbeidsongeschiktheidsverzekering is standaard een aantal dekkingen inbegrepen, zoals een eenmalige uitkering bij blijvende invaliditeit of overlijden als gevolg van een ongeval en een zwangerschapsuitkering. Daarnaast kan de verzekering worden aangevuld met een aantal extra dekkingen: een extra eenmalige uitkering bij ongevallen of een eenmalige uitkering bij constatering van een aantal ernstige aandoeningen. De standaard en extra dekkingen zijn hieronder weergegeven.

Standaard dekkingen

  • een uitkering bij inkomensachteruitgang als gevolg van arbeidsongeschiktheid door ziekte of een ongeval;
  • een eenmalige uitkering bij blijvende invaliditeit of overlijden als gevolg van een ongeval;
  • een zwangerschapsuitkering;
  • een eenmalige uitkering bij gezinsuitbreiding;
  • een eenmalige uitkering bij het overlijden van een gezinslid;
  • vergoeding van de kosten van re-integratie;
  • kostenvergoeding rechtshulp.

Gezondheid wordt beloond door de no-claimkorting en gezondheidskorting.
Dit houdt in dat wanneer u drie jaar lang geen aanspraak op uw Allianz Arbeidsongeschiktheidsverzekering maakt, u profiteert van een no-claimkorting op uw premie. Deze kan oplopen tot 22%.

Na drie jaar kunt u ook aanspraak maken op een gezondheidskorting. Als u één keer per drie jaar een geneeskundig onderzoek laat uitvoeren, vergoedt Allianz Inkomensverzekeringen de kosten volledig. Bovendien krijgt u bij een positieve uitslag een extra korting van 4%.

Aanvangskorting
De eerste drie jaar van de verzekering ontvangt u een aantrekkelijke korting op uw premie. Het eerste jaar is deze korting 20%, het tweede jaar 15% en het derde jaar 10%.

Allianz Essentie Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Met de Allianz Essentie Arbeidsongeschiktheidsverzekering bent u verzekerd van een complete dekking zonder extra opties. Hierdoor profiteert u van een lagere premie en een uitstekende dekking.

U ontvangt een uitkering bij inkomensachteruitgang als gevolg van arbeidsongeschiktheid door ziekte of een ongeval. Daarnaast zijn standaard in de dekking inbegrepen een zwangerschapsuitkering en een vergoeding van kosten van re-integratie.

Aanvangskorting
De eerste drie jaar van de verzekering ontvangt u een aantrekkelijke korting op uw premie. Het eerste jaar is deze korting 20%, het tweede jaar 15% en het derde jaar 5%.

Allianz Absoluut Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Met de Allianz Absoluut Arbeidsongeschiktheidsverzekering bent u verzekerd van een complete dekking zonder extra opties. Hierdoor profiteert u van een lagere premie en een uitstekende dekking.

U ontvangt een uitkering bij arbeidsongeschiktheid door ziekte of een ongeval. Omdat de uitkering niet afhankelijk is van uw inkomensverandering biedt deze verzekering u absolute zekerheid over de hoogte van uw uitkering.

Bij arbeidsongeschiktheid ontvangt u het bedrag dat u hebt verzekerd. Daarnaast zijn standaard in de dekking inbegrepen een zwangerschapsuitkering en een vergoeding van kosten van re-integratie.

Aanvangskorting
De eerste drie jaar van de verzekering ontvangt u een aantrekkelijke korting op uw premie. Het eerste jaar is deze korting 20%, het tweede jaar 15% en het derde jaar 5%.

Allianz Ongevallen Plus Arbeidsongeschiktheidsverzekering

De Allianz Ongevallen Plus Arbeidsongeschiktheidsverzekering biedt een uitkering bij inkomensachteruitgang door arbeidsongeschiktheid als gevolg van een ongeval.

Daarnaast is er een vergoeding van de kosten van re-integratie en een kostenvergoeding voor rechtshulp.

Aanvangskorting
De eerste drie jaar van de verzekering ontvangt u een aantrekkelijke korting op uw premie. Het eerste jaar is deze korting 10%, het tweede jaar 7,5% en het derde jaar 5%.

Contracttermijn
De contracttermijn is 3 jaar. Na 3 jaar kunt u uw Allianz Ongevallen Plus AOV zonder medische keuring omzetten naar een Allianz AOV of een Allianz Essentie AOV.

Over Allianz Inkomensverzekeringen

Allianz Inkomensverzekeringen biedt ondernemers en werkgevers vernieuwende oplossingen op het gebied van arbeidsongeschiktheid, verzuim en voor de gevolgen van de WIA. Allianz beschikt over een breed assortiment verzekeringsproducten met een ruime keuze in dekkingen.
Hierdoor kunt u uw verzekering altijd geheel naar eigen wens samenstellen.

Allianz Nederland is een onderdeel van Allianz Group, met bijna 174.000 medewerkers in ruim 70 landen één van de grootste financiële instellingen ter wereld. In Nederland is Allianz actief met drie divisies: Allianz Nederland Levensverzekering, Allianz Nederland Asset Management en Allianz Nederland Schadeverzekering.