Om je beter van dienst te zijn maken wij gebruik van cookies. Lees ons privacybeleid - sluiten
Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) vergelijken en gratis vrijblijvende offertes aanvragen.
Vragen? 020 34 60 768 (ma-vr 10u-15.30u)

Awards

Datishetverschil.nl is, sinds de oprichting in 2007, genomineerd voor een aantal awards. Deze pagina biedt u een overzicht welke awards dit zijn.

De verschillende jury’s waren gecharmeerd van de propositie van Datishetverschil.nl. U betaalt geen provisie voor het sluiten van een AOV, maar een eenmalig bedrag van € %eenmalige_vergoeding%,- en een jaarlijks bedrag van € %jaarlijkse_vergoeding%,- Het is normaal om een provisie te berekenen tot 20% over de premie van de verzekeraar heen, dit gebeurt jaar in en jaar uit.

Accenture Innovation Awards 2010

Accenture Innovation Awards 2010 Accenture helpt zijn klanten om een High Performance organisatie te zijn en te blijven. Een High Performance organisatie is in staat zichzelf continu waar nodig te blijven ontwikkelen en vernieuwen, om zo in een veranderend concurrentielandschap en dynamische marktomgeving de concurrentie een stap voor te kunnen blijven. Innovatie is een onmisbaar element op weg naar High Performance.

Om deze reden is Accenture in 2007 gestart met de Innovation Awards voor Media & Entertainment industrie

Datishetverschil.nl is genomineerd voor de Accenture Innovation Awards 2010, bekijk ons concept op de pagina van Accenture.

De Gouden Schilden 2009

De Gouden Schilden 2009 De Nederlandse Verzekeringsawards vormen een nieuw en uniek platform die de kwaliteiten van de branche beter zichtbaar maken voor consumenten en, daar waar mogelijk, verdere kwaliteitsimpulsen stimuleren binnen de verzekeringsbranche.

Dat wordt gedaan door vanaf 2009 jaarlijks twaalf awards uit te reiken, de ‘Gouden Schilden’, aan bedrijven en personen die uitmuntend presteren binnen hun vakgebied.

Datishetverschil.nl is genomineerd voor de categorie ‘E-business’.

Bekijk de nominatie van Datishetverschil.nl op de website van de Gouden Schilden.

Sprout Challenger top 50 2008

Sprout Challenger Top 50 2008Sprout presenteert jaarlijks de Challenger top 50. Een prijs waarbij het meest uitdagende organisatie wordt gewaardeerd voor het uitdagen van een markt in zijn branche.

Bekijk de nominatie van Datishetverschil.nl op de website van Sprout

Generali ISI Innovatieprijs 2007

Generali VB Innovatieprijs 2007 In 2006 organiseerde het Telematica Instituut, namens het ISI project, in samenwerking met Het Verzekeringsblad, de ISI Innovatieprijs voor de intermediair branche. Het ISI-project is in 2006 afgerond en hiermee dreigde de innovatieprijs een eenmalig karakter te krijgen. Generali heeft het initiatief genomen om de jaarlijkse uitreiking van deze onafhankelijke innovatieprijs voort te zetten, in samenwerking met Het Verzekeringsblad.

Generali hecht grote waarde aan het stimuleren van innovatie binnen de intermediaire verzekeringsbranche. Om die reden levert ze een actieve bijdrage aan het stimuleren hiervan door het financieren van deze innovatieprijs.

Bekijk de nominatie van Datishetverschil.nl voor de Generali ISI Innovatieprijs 2007 in het Verzekeringsblad.