Om je beter van dienst te zijn maken wij gebruik van cookies. Lees ons privacybeleid - sluiten
Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) vergelijken en gratis vrijblijvende offertes aanvragen.
Vragen? 020 34 60 768 (ma-vr 10u-15.30u)

21-06-2012: Zilveren Kruis lanceert een ongevallen AOV voor zzp-ers

Zilveren Kruis Achmea introduceert een Ongevallen Arbeidsongeschiktheidsverzekering genaamd de “Beter Af Ongevallen AOV”. Deze AOV is gericht op de ZZP-er en zorgt voor een uitkering indien de ZZP-er arbeidsongeschikt raakt als gevolg van een ongeval.

Laag tarief, maar uitgeklede dekking
Vanwege de uitgeklede dekking kan deze AOV tegen een sterk gereduceerde tarief aangeboden worden. De ZZP-er is in dit geval niet gedekt voor arbeidsongeschiktheid als gevolg van alle (psychische) ziekten.

Betaalbaar ‘alternatief’
Met dit product haakt Zilveren Kruis Achmea aan op een recent onderzoek over hoe ZZP-ers hun inkomensvoorziening hebben geregeld. Hieruit blijkt dat 61% van de ZZP-ers arbeidsongeschiktheid niet heeft gedekt. Een groot deel van de ZZP-ers heeft er wél behoefte aan om zich te verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid, de vraag is echter of een ongevallen AOV een juist alternatief is.

Ongevallen AOV op Datishetverschil.nl
Een ongevallen AOV, zoals de ‘Variant 1: Ongevallen’ van AEGON, kan men vergelijken op Datishetverschil.nl. Bij offerteaanvragen voor een dergelijk product wordt echter nagegaan of er in dit geval een betaalbaar alternatief met een bredere dekking beschikbaar is. Uit onze ervaring blijkt dat een completere AOV niet veel duurder hoeft te zijn.