Om je beter van dienst te zijn maken wij gebruik van cookies. Lees ons privacybeleid - sluiten
Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) vergelijken en gratis vrijblijvende offertes aanvragen.
Vragen? 020 34 60 768 (ma-vr 10u-15.30u)

04-11-2011: De Goudse introduceert de nieuwe Ondernemers AOV

04-11-2011

De nieuwe Ondernemers AOV van de Goudse
De Goudse heeft de Ondernemers AOV geïntroduceerd. Deze nieuwe arbeidsongeschiktheidsverzekering is een sommenvariant, waarbij ondernemers tot 80% van hun jaarinkomen kunnen verzekeren. Het minimale verzekerde bedrag is € 10.000 en het maximum is € 80.000. Van tevoren staat vast hoe hoog bij elk arbeidsongeschiktheidspercentage de uitkering is. Tot een verzekerd bedrag van € 40.000 vraagt De Goudse bij de acceptatie geen financiële stukken op.

Starter en geen medische informatie opgeven
Voor starters biedt de Ondernemers AOV een instapvariant. Ondernemers die minder dan een half jaar geleden gestart zijn en niet ouder zijn dan 40 jaar, kunnen zich verzekeren zonder medische informatie te verstrekken als ze aan bepaalde criteria voldoen.

Starterskorting over de eerste 3 jaar
Voor alle starters die minder dan een halfjaar geleden zijn begonnen als zelfstandig ondernemer biedt De Goudse daarnaast starterskorting. Ondernemers ontvangen de eerste drie jaar een geleidelijk aflopende korting op de premie van 20% in het eerste jaar, 10% in het tweede jaar en 5% in het derde jaar.

Bron: AMweb