Om je beter van dienst te zijn maken wij gebruik van cookies. Lees ons privacybeleid - sluiten
Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) vergelijken en gratis vrijblijvende offertes aanvragen.
Vragen? 020 34 60 768 (ma-vr 10u-15.30u)

24-04-2012: Allianz verhoogt inkomensgrens van de Absoluut AOV

De inkomensgrens van de Allianz Absoluut arbeidsongeschiktheidsverzekering is verhoogd naar € 75.000. Hierdoor kunnen ondernemers, vallend onder beroepsklasse 1 of 2 en die langer dan drie jaar ondernemer zijn, voortaan een hoger inkomen op de polis verzekeren.

Startende ondernemers en beroepsklasse 3, 4 en 5
De Absoluut AOV is een verzekering die uitkeert bij arbeidsongeschiktheid, onafhankelijk van het inkomensverlies. Voor ondernemers die vallen onder de overige beroepsklassen geldt een grens van € 50.000. Voor startende ondernemers blijft de grens van € 35.000 gehandhaafd, maar is het wel mogelijk om na drie jaar het verzekerde bedrag te verhogen boven deze grens.

Allianz inkomensverzekeringen
Allianz Inkomensverzekeringen biedt ondernemers en werkgevers vernieuwende oplossingen op het gebied van arbeidsongeschiktheid, verzuim en voor de gevolgen van de WIA. Allianz beschikt over een breed assortiment verzekeringsproducten met een ruime keuze in dekkingen.

Op Datishetverschil.nl kunt u vier inkomensverzekeringen van Allianz vergelijken. Dit zijn de Ongevallen Plus AOV, de Essentie AOV, de Absoluut AOV en de Allianz AOV.

Bron: AMweb