Om je beter van dienst te zijn maken wij gebruik van cookies. Lees ons privacybeleid - sluiten
Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) vergelijken en gratis vrijblijvende offertes aanvragen.
Vragen? 020 34 60 768 (ma-vr 10u-15.30u)

Historie

Ringpark - Datishetverschil.nl In 2007 kwam Egbert van de Coevering met het idee om de AOV provisieloos aan te bieden. De klant zou geen provisie, oplopend tot 17,5%, per jaar betalen voor het verzekeren van arbeidsongeschiktheid. In plaats daarvan wordt er een eenmalig bedrag gerekend van € %eenmalige_vergoeding%,- en een jaarlijks bedrag van € %jaarlijkse_vergoeding%,-.

Het aanbieden van een Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) op een dergelijke manier werd door de markt als baanbrekend en innovatief beschouwd. In het kader van een groeiende behoefte voor transparantie in de verzekeringsmarkt sluit deze propositie vloeiend aan. De klant heeft direct helder welk deel van de premie er naar de verzekeraar gaat en welk deel er naar Datishetverschil.nl gaat.

Op 10 oktober 2007 zag Datishetverschil.nl het levenslicht en na een promotiecampagne eind 2007 en begin 2008 was het enthousiasme van het publiek te merken.
In onze sectie media kunt u de radiospotjes van deze campagne beluisteren.

In de korte tijd dat Datishetverschil.nl actief is in de zakelijke verzekeringsmarkt zijn wij genomineerd voor een aantal awards, in de meeste gevallen als waardering voor de innovativiteit en uitdagend vermogen.
In onze sectie awards leest u meer over de nominaties.

Tot op de dag van vandaag probeert Datishetverschil.nl een duidelijke vergelijking van de AOV aan te bieden en wij hopen u, als bezoeker, inzicht te geven hoe u een stukje zekerheid kunt kopen in geval van inkomensverlies bij arbeidsongeschiktheid.

Op het moment kunt u de AOV van 10 verzekeraars op Datishetverschil.nl vergelijken, daarmee is Datishetverschil.nl en grootste vergelijkingswebsite van de Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) tot op de dag van vandaag.